Close
All Categories
  Filters
  Preferences
  Search

  Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

  Δήλωση για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Δεδομένων Ε.Ε. 679/2016 της ο.ε. με την επωνυμία «ΑΦΟΙ ΒΟΥΚΑΛΗ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.» και με δ.τ. «KEEPER HELLAS» ως Υπεύθυνου για την Επεξεργασία.

  Παρακαλούμε αφιερώστε λίγα λεπτά στη μελέτη της παρακάτω Δήλωσης, ώστε να σας είναι κατανοητό ποιες προσωπικές πληροφορίες μπορεί να συλλέγουμε και από ποιον, τί τις κάνουμε και για ποιο λόγο και για πόσο χρόνο τις διατηρούμε, όπως και τα δικαιώματά σας σχετικά με αυτές.

  Εισαγωγή

  Η Keeper Hellas είναι εμπορική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας και συναφών ηλεκτρονικών ειδών από το 1998. Σήμερα η Keeper Hellas ασχολείται σχεδόν αποκλειστικά με το χονδρικό εμπόριο και απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας. Η Keeper Hellas εισάγει προϊόντα ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας από τους πλέον αξιόλογους οίκους του εξωτερικού και έχει καταφέρει να συνάψει αποκλειστικές συνεργασίες με κάποια από τα σπουδαιότερα εργοστάσια κατασκευής συστημάτων ασφαλείας του κόσμου. Μερικές από τις πιο εξέχουσες συνεργασίες της, είναι η αποκλειστική αντιπροσώπευση του καλύτερου οίκου συστημάτων ασφαλείας στην παγκόσμια αγορά, της Tecnoalarm. Επίσης η επίσημη αντιπροσώπευση της Dahua Technology, ενός από τους μεγαλύτερους και πιο προηγμένους τεχνολογικά οίκους της αγοράς στα Κλειστά Κυκλώματα Τηλεόρασης. Επιπλέον, ορόσημο αποτελεί η αποκλειστική συνεργασία με τον πολλά υποσχόμενο Ευρωπαϊκό Οίκο κατασκευής ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, Kodinis Raktas, όπου σε συνεργασία σχεδιάζονται τα συστήματα NOVA Security. Στο portfolio της KEEPER Hellas, ανήκουν επίσης και αντιπροσωπείες πολλών σπουδαίων Οίκων του εξωτερικού που είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένοι για την ποιότητα των προϊόντων που κατασκευάζουν αλλά και για την τεχνολογία αιχμής που χρησιμοποιούν στο σχεδιασμό τους. Εφαρμογές των προϊόντων τους συναντώνται στις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις συστημάτων της παγκόσμιας αγοράς. Ενδεικτικά αναφέρεται ο Αμερικάνικος οίκος κατασκευής των πιο προηγμένων Megapixel καμερών, Arecont Vision. Η Keeper Hellas συνεργάζεται με Έλληνες επαγγελματίες εγκαταστάτες και τους παρέχει 24ωρη Τεχνική Υποστήριξη, ενώ μεταδίδει σε αυτούς τις γνώσεις της από τους κατασκευαστές των προϊόντων της – προμηθευτές της μέσω σεμιναρίων και εκπαίδευσης. Με βάση τα ανωτέρω, η εταιρεία μας διαθέτει μεγάλη γκάμα προϊόντων ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας (όπως συστήματα συναγερμού, κάμερες, συστήματα καταγραφής, παρακολούθησης, μαγνητικές επαφές, συστήματα πυρανίχνευσης, θυροτηλέφωνα, συστήματα ελέγχου πρόσβασης, συστήματα ομίχλης κλπ) και ταυτόχρονα παρέχει στους πελάτες της υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης των προϊόντων μας.

  Με βάση τη δραστηριότητά μας αυτή και το γεγονός ότι απευθυνόμαστε κυρίως σε επαγγελματίες και όχι σε τελικούς πελάτες (χρήστες), γίνεται κατανοητό ότι το εύρος των προσωπικών δεδομένων που μπορεί να επεξεργαστούμε είναι εξ ορισμού ιδιαίτερα περιορισμένο και ότι γενικά συλλέγουμε αποκλειστικά και μόνο τις πληροφορίες που μας είναι απαραίτητες, ώστε να προμηθεύσουμε τα είδη μας στους πελάτες μας και να τους παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία συναλλαγής μαζί μας και χρήσης των προϊόντων και των υπηρεσιών μας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει, για παράδειγμα, τη συλλογή στοιχείων του επαγγελματία για έκδοση προσφοράς, την καταχώρηση των στοιχείων του επαγγελματία για μια παραγγελία, τη χρήση των στοιχείων για τιμολόγηση και παράδοση των ειδών μας στον πελάτη. Επίσης, μπορεί να περιλαμβάνει την αποθήκευση των δεδομένων επικοινωνίας του πελάτη για μελλοντική επαγγελματικού χαρακτήρα επικοινωνία μαζί του, αλλά και για την αποστολή ενημερωτικού περιεχομένου για προσφορές ή νέα προϊόντα της επιχείρησής μας (email newsletter). Αυτό μπορεί να γίνει και μέσα από την ιστοσελίδα μας, όπου παρέχεται πεδίο εισαγωγής ηλεκτρονικής διεύθυνσης (με θετική ενέργεια από τον επισκέπτη) για αποστολή newsletter. Στην ιστοσελίδα μας λειτουργεί επίσης ηλεκτρονικό κατάστημα για επαγγελματίες του κλάδου, οι οποίοι μπορούν να δημιουργούν λογαριασμό καταχωρώντας τα εταιρικά τους στοιχεία, κωδικό και συνθηματικό και να παραγγέλνουν τα προϊόντα μας από την ιστοσελίδα μας, χωρίς ωστόσο να τους δίνεται η δυνατότητα απευθείας πληρωμής ούτε καταχώρησης τραπεζικών καρτών και λοιπών στοιχείων. Επιπλέον, η εταιρεία μας συλλέγει και αποθηκεύει τα προσωπικά δεδομένα του προσωπικού και των εξωτερικών συνεργατών της και τα χρησιμοποιεί για να εκτελεί τις υποχρεώσεις της απέναντι στους ίδιους και στους πελάτες της. Η εταιρεία μας μπορεί εξάλλου να συλλέγει και να αποθηκεύει προσωπικά δεδομένα (δηλαδή στοιχεία επικοινωνίας) από τους προμηθευτές της για να μπορεί να προμηθευτεί τα είδη που εμπορεύεται, εφόσον βέβαια συναλλαχθεί με φυσικά πρόσωπα σε αυτό το επίπεδο. Ομοίως, μπορεί να συλλέγει δεδομένα κατά την παροχή υποστηρικτικών τεχνικών υπηρεσιών και υπηρεσιών επισκευής για τα προϊόντα μας είτε για την εγκατάσταση των προϊόντων μας είτε στο πλαίσιο εγγύησης καλής λειτουργίας αυτών. Η εταιρεία μας διαθέτει επίσης τηλεφωνικό κέντρο και καταγραφικό τηλεφωνικών κλήσεων για λόγους διασφάλισης ποιότητας και ασφάλειας εξ ορισμού. Διαθέτει επίσης πλήρη μηχανογραφημένα εσωτερικά συστήματα και λογισμικό ERP για λόγους εμπορικής διαχείρισης, δικούς της server και γνήσια λογισμικά και τηρεί ταυτόχρονα φυσικό αρχείο πελατών – προμηθευτών αποκλειστικά για λόγους εκπλήρωσης φορολογικών υποχρεώσεων. Διατηρεί τέλος συμβάσεις τεχνικής υποστήριξης των πληροφοριακών της συστημάτων με εξουσιοδοτημένους και έμπιστους τεχνικούς εξωτερικούς συνεργάτες και διαχειριστές.

  Πεδίο Εφαρμογής και Συγκατάθεση

  Είναι σημαντικό να κατανοήσετε ότι κάνοντας μια συναλλαγή με την εταιρεία μας συμφωνείτε στους Όρους των Πωλήσεών μας, τους οποίους θα βρείτε στα τιμολόγιά μας και στην ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε διαβάστε και επιβεβαιώστε ότι κατανοήσατε τους όρους αυτούς πριν συναλλαχθείτε μαζί μας. Κάνοντας μια συναλλαγή μαζί μας σας ζητούμε να μας παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για να συλλέξουμε, αποθηκεύσουμε και χρησιμοποιήσουμε ή διαβιβάσουμε τις πληροφορίες που μας παρέχετε, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν προσωπικά σας δεδομένα, ακριβώς για να μπορέσουμε να εκτελέσουμε προσηκόντως τη μεταξύ μας συναλλαγή. Λόγω της φύσης της δραστηριότητάς μας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι συλλέγουμε τις ελάχιστες δυνατές προσωπικές πληροφορίες, διότι απευθυνόμαστε κυρίως σε επαγγελματίες και εταιρείες.

  Ποιες προσωπικές πληροφορίες συλλέγουμε και πώς

  Εάν δεν αρνηθείτε την παροχή προσωπικών σας δεδομένων σε μια μεταξύ μας συναλλαγή, όπως έχετε κάθε δικαίωμα, μπορείτε να μας χορηγήσετε τα δεδομένα που είναι απολύτως απαραίτητα για την αγορά ενός προϊόντος ή μίας υπηρεσίας και για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν ή την υπηρεσία. Τα προσωπικά δεδομένα που μπορεί γενικά να συλλέξουμε από εσάς κατά τις μεταξύ μας συναλλαγές μπορεί να περιλαμβάνουν τα εξής:

  (α) Δεδομένα που μας χορηγείτε εσείς άμεσα στις μεταξύ μας συναλλαγές.

  Όταν για παράδειγμα αγοράζετε ένα προϊόν από την εταιρεία μας ή εκδηλώνετε ενδιαφέρον για ένα προϊόν μας ή μας ζητάτε να σας στείλουμε μια προσφορά ή μας υποβάλετε μια παραγγελία είτε απευθείας είτε μέσω της ιστοσελίδας μας είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είτε μέσω τηλεφώνου, όταν εγκαθιστούμε κάποιο σύστημα ασφάλειας στο χώρο σας, πραγματοποιούμε μία τεχνική συντήρηση στο σύστημα ασφαλείας σας, όταν αγοράζετε μία από τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας ή επικοινωνείτε μαζί μας για υποστήριξη. κ.ο.κ., οικειοθελώς μας παρέχετε προσωπικά σας δεδομένα και πιο ειδικά μας δίνετε το ονοματεπώνυμό σας, το τηλέφωνό σας, το email σας, την ταχυδρομική σας διεύθυνση και τα στοιχεία τιμολόγησής σας (δηλαδή Επαγγελματική/Εταιρική Επωνυμία, Νόμιμη Έδρα, ΑΦΜ, Δ.Ο.Υ., Αντικείμενο-Δραστηριότητα-Επάγγελμα, Καθεστώς Φ.Π.Α., Διεύθυνση Τόπου Παράδοσης Προϊόντων, Στοιχεία Χρέωσης). Επιπλέον, μας χορηγείτε στοιχεία επικοινωνίας για να μπορούμε σας αποστέλλουμε ενημερωτικό περιεχόμενο για τη δραστηριότητά μας μέσω email, το οποίο επιλέγετε εισάγοντας με δική σας ενέργεια την ηλεκτρονική σας διεύθυνση στο κατάλληλο πεδίο της ιστοσελίδας μας ή δίνοντάς μας σαφώς τη συγκατάθεσή σας στο σχετικό έντυπο παροχής συγκατάθεσης. Επίσης, ανάλογα με τον τρόπο και το χρόνο που θα επιλέξετε να μας πληρώσετε, θα συλλέξουμε στοιχεία για την πληρωμή αυτή (δηλαδή στοιχεία και χρόνος λήξης αξιογράφων ή στοιχεία τρίτου πληρωτή κλπ), τα οποία και πάλι εσείς μας χορηγείτε οικειοθελώς για να μπορέσουμε να σας τιμολογήσουμε. Όλα τα παραπάνω στοιχεία τα καταχωρούμε στο μηχανογραφημένο μας σύστημα εμπορικής διαχείρισης (ERP), όπου ανοίγουμε και διατηρούμε καρτέλα συναλλασσόμενου και μοναδικό αριθμό για εσάς. Τα στοιχεία αποθηκεύονται σε ηλεκτρονικό και έγχαρτο αρχείο, προκειμένου να είμαστε σε θέση να εκπληρώσουμε τη μεταξύ μας σύμβαση και είτε να σας παραδώσουμε τα προϊόντα μας είτε να σας παρέχουμε υποστηρικτές τεχνικές υπηρεσίες για την εγκατάσταση και χρήση των προϊόντων μας και να πληρωθούμε το αντίτιμο που τυχόν μας οφείλετε για αυτά. Τα στοιχεία για την πληρωμή διαβιβάζονται επίσης σε συνεργαζόμενο εξωτερικό λογιστικό γραφείο, προκειμένου αυτό να προβεί στις αναγκαίες καταχωρήσεις στοιχείων στα εμπορικά βιβλία μας για φορολογικούς λόγους. Τέλος, τα στοιχεία που μας δίνετε μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να ζητηθεί για λογαριασμό μας έλεγχος στο Σύστημα Ελέγχου Κινδύνων ΤΣΕΚ με τη συγκατάθεσή σας με την υπογραφή σχετικού εντύπου. Επιπλέον, κατά την υποστήριξη εγκατάστασης προϊόντων και πάντοτε με τη συγκατάθεσή σας, μπορεί να περιέλθουν σ` εμάς κωδικοί αναγνώρισης και αντίστοιχες ρυθμίσεις ασφαλείας για τα προϊόντα, όπως ενδεχομένως και για τις υπηρεσίες που σας παρέχονται μέσω αυτών των προϊόντων (πχ ηλεκτρονικές εφαρμογές ή υπηρεσίες τρίτων κλπ). Επιπροσθέτως, πάντοτε με τη συγκατάθεσή σας, μπορεί να περιέλθουν σ` εμάς δεδομένα συνδεσιμότητας και παραμετροποίησης, προγραμματισμού, δικτύου, πρόσβασης, λειτουργικών συστημάτων και λοιπών λογισμικών που διαθέτουν τα προϊόντα και συστήματα ασφαλείας, διεύθυνση IP, αναγνωριστικά, ρυθμίσεις, διάφορες ενδείξεις σφαλμάτων, επιδόσεις, διαγνωστικά κ.ο.κ., με σκοπό να σας υποστηρίξουμε τεχνικά σχετικά με τα προϊόντα μας, να σας βοηθήσουμε μέσω του εγκαταστάτη σας για την τοποθέτηση και ενεργοποίησή τους, να σας συνδράμουμε στην κατανόηση της χρήσης και της λειτουργίας τους και να προτείνουμε βελτιώσεις και λύσεις σε τυχόν προβλήματα που μπορεί ν` αντιμετωπίσετε. Επιπλέον, όταν εσείς επικοινωνείτε μαζί μας για βοήθεια και τεχνική υποστήριξη, συλλέγουμε δεδομένα επικοινωνίας ή ελέγχου ταυτότητας, το περιεχόμενο των κλήσεων και λοιπά δεδομένα του προϊόντος και του λογισμικού και των εφαρμογών σας σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, για να μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε.

  (β) Δεδομένα που συλλέγουμε εμείς μέσω της ιστοσελίδας μας

  Χρησιμοποιούμε τεχνολογία cookies (τεχνολογία καταγραφής) στην ιστοσελίδα μας (www.keeper.gr), για να ενισχύσουμε την ποιότητα της ηλεκτρονικής σας εμπειρίας και για τη βελτίωση των υπηρεσιών μας, όπως για παράδειγμα για να μην πληκτρολογείτε συνεχώς τον κωδικό και το συνθηματικό σας κατά την είσοδό σας στο λογαριασμό σας, για τη διατήρηση της κατάστασής σας ως «συνδεδεμένοι», εφόσον δεν επιλέξετε αποσύνδεση κοκ και για να βλέπουμε τις προτιμήσεις σας σε προϊόντα μας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας. Τα cookies που χρησιμοποιούμε διαρκούν μόνο μέχρι να κλείσετε την ιστοσελίδα μας και τη μηχανή αναζήτησης και δεν χρησιμοποιούμε cookies τρίτων, δηλαδή για λόγους διαφήμισης, προώθησης και στατιστικής. Περισσότερες πληροφορίες για τα cookies έχουμε αναρτήσει στην ιστοσελίδα μας, όπου σας ζητείται θετική ενέργεια συνέχισης πλοήγησης στην ιστοσελίδα (πάτημα «κουμπιού»), αφού έχετε ενημερωθεί και συγκατατεθεί στη χρήση τους. Συνεπώς, κάνοντας χρήση αυτής της επιλογής, συγκατατίθεστε στη χρήση cookies από εμάς και στη σχετική επεξεργασία των δεδομένων που συλλέγονται με αυτόν τον τρόπο. Σε κάθε περίπτωση και όσον αφορά τα cookies ειδικότερα, μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή και με απλή διαγραφή τους από τη μηχανή αναζήτησης και τον υπολογιστή σας ή με απλή αλλαγή των ηλεκτρονικών ρυθμίσεών σας για τα cookies.

  (γ) Δεδομένα που συλλέγουμε εμείς μέσω τηλεφωνικών κλήσεων, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και βίντεο.

  Χρησιμοποιούμε τεχνολογία καταγραφής των συνομιλιών στο τηλεφωνικό κέντρο μας, για την εξασφάλιση της ποιότητας της εξυπηρέτησής και για την ασφάλεια των συναλλαγών μας λόγω της φύσεως και της ιδιαιτερότητας του αντικειμένου μας (συστήματα ασφαλείας και σχετικές υπηρεσίες υποστήριξης). Όλες οι εισερχόμενες κλήσεις καταγράφονται, μετά από ενημέρωσή σας με ηχογραφημένο μήνυμά μας και αφού μας έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας στο σχετικό έντυπο και διαφυλάσσονται όπως αναφέρουμε κατωτέρω. Επίσης, συλλέγουμε και αποθηκεύουμε το περιεχόμενο των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας αποστέλλετε, όταν αυτό είναι απαραίτητο για την εκτέλεση των μεταξύ μας συναλλαγών, την εγκατάσταση και τη χρήση των προϊόντων μας και την τεχνική υποστήριξη αυτών. Επιπλέον, αποθηκεύουμε το περιεχόμενο ενός άμεσου μηνύματος (SMS) που μπορεί να μας στείλετε. Τέλος, εάν επισκεφτείτε την έδρα μας ή λάβετε μέρος σε κάποιο σεμινάριό μας, ενδέχεται να γίνει επόπτευση ή καταγραφή σας από κάμερες ασφαλείας.

  (δ) Δεδομένα που συλλέγουμε από άλλες πηγές και τρίτους.

  Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε μπορεί να συνδυαστούν με πληροφορίες που εσείς καταχωρείτε δημόσια (για παράδειγμα τα στοιχεία επικοινωνίας σας που εσείς μοιράζεστε δημοσίως μέσω των δικών σας ιστοσελίδων, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, των ενημερωτικών σας email, των εντύπων που χρησιμοποιείτε στις συναλλαγές σας, τις επαγγελματικές σας κάρτες κ.ο.κ.).Επίσης, μπορεί να συνδυαστούν με τα δεδομένα που τυχόν λαμβάνουμε για εσάς από τρίτους, όπως για παράδειγμα δεδομένα οικονομικής συμπεριφοράς μέσω του συστήματος ΤΣΕΚ που μπορεί να λάβουμε για την αξιολόγηση του συναλλακτικού μας κινδύνου. Άλλοι τρίτοι που ενδέχεται να μας διαβιβάσουν δεδομένα σας είναι τα κοινωνικά δίκτυα, εφόσον έχετε παραχωρήσει σε κάποιο προϊόν μας δικαίωμα πρόσβασης σε τέτοια, οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις που τυχόν σας προσφέρουν άλλες υπηρεσίες, όπως για παράδειγμα τα κέντρα λήψης σημάτων συναγερμών. Τέλος, μπορεί να λάβουμε δεδομένα σας από άλλες ελεύθερες βάσεις δεδομένων, όπως οι επαγγελματικοί κατάλογοι κλπ.

  Επεξεργασία

  Ο σκοπός μας είναι να βελτιώνουμε συνεχώς τη σχέση και τη διάδρασή μας με τον Πελάτη. Έτσι, χρησιμοποιούμε και επεξεργαζόμαστε τα Προσωπικά Δεδομένα που τυχόν συλλέγουμε, ακόμη και συνδυαστικά μεταξύ τους, για να:

  (α) Εκπληρώσουμε τις μεταξύ μας συμβάσεις και να παρέχουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας στον πελάτη. Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα που μας παρέχετε και τη συγκατάθεσή σας για να εκτελέσουμε και να ολοκληρώσουμε τις συναλλαγές μας με εσάς, για να σας παρέχουμε τα προϊόντα μας, για να σας παρέχουμε υποστήριξη τεχνικού χαρακτήρα και για λοιπές υποστηρικτικές υπηρεσίες που τυχόν σας παρέχουμε όταν απαιτηθεί σχετικά με τα προϊόντα μας.

  (β) Βελτιώσουμε τη σχέση μας με τον Πελάτη. Χρησιμοποιούμε αρχεία επικοινωνίας για να καταλάβουμε καλύτερα τα ζητήματα που απασχολούν τον πελάτη, αλλά και για να διαγνώσουμε εγκαίρως τυχόν προβλήματα και έτσι να βελτιώσουμε και να ενδυναμώσουμε την ποιότητα στις συναλλαγές και τη σχέση του Πελάτη με την εταιρεία μας.

  (γ) Προμηθεύσουμε στον Πελάτη ενδιαφέρουσες προσφορές και να τον ενημερώσουμε για νέα προϊόντα, νέες τεχνολογίες και τάσεις στην αγορά, για την παρουσία μας σε εκθέσεις, για εκδηλώσεις και σεμινάρια. Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί μόνο την ηλεκτρονική σας διεύθυνση για αποστολή ενημερωτικού υλικού και δεν χρησιμοποιεί καθόλου το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, των συνομιλιών κλπ για διαφημιστικούς σκοπούς. Δεν χρησιμοποιεί cookies για προωθητικούς σκοπούς και δεν δημιουργεί προφίλ συναλλακτικής ή άλλης συμπεριφοράς για εσάς ούτε δίνει τη δυνατότητα σε τρίτους να σας στοχεύσουν διαφημιστικά.

  (δ) Επεξεργαστούμε τις πληρωμές μας και τις υποχρεώσεις μας. Χρησιμοποιούμε τα στοιχεία τιμολόγησης, αξιογράφων και πληρωμών αποκλειστικά και μόνο για να λάβουμε από εσάς το αντίτιμο των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, μέσω τρίτου συνεργαζόμενου λογιστικού γραφείου που δεσμεύεται με όρους εχεμύθειας και εμπιστευτικότητας. Επίσης, χρησιμοποιούμε στοιχεία οικονομικής συμπεριφοράς αποκλειστικά και μόνο για την αξιολόγηση και επαναξιολόγηση του συναλλακτικού μας κινδύνου.

  (ε) Να προστατευτούμε από κινδύνους, να προστατεύσουμε τον πελάτη από τέτοιους και για την επίλυση τυχόν διαφορών. Χρησιμοποιούμε δεδομένα για την ασφάλεια και την προστασία των προϊόντων μας και των πελατών μας και για τον εντοπισμό και την πρόληψη απατηλών ενεργειών, καθώς και για την επίλυση διαφορών σε περίπτωση ανώμαλης εξέλιξης των συμβάσεών μας.

  (στ) Επικοινωνία με τον Πελάτη. Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα που συλλέγουμε για να επικοινωνούμε μαζί σας μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επιστολής, SMS και με άλλα μέσα, για να σας ενημερώσουμε για την παραγγελία σας ή την επισκευή ενός προϊόντος, για να σας παρέχουμε τεχνική υποστήριξη ή υποστήριξη εγκατάστασης, για να σας ενημερώσουμε ή να ζητήσουμε επιπλέον πληροφορίες για ένα αίτημά σας, για να σας προσκαλέσουμε σε σεμινάριά μας, για να σας ενημερώσουμε για νέα προϊόντα ή υπηρεσίες. Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να εγγραφείτε μέσω της ιστοσελίδας μας ή με άλλη θετική σας ενέργεια σε newsletter για τη λήψη ενημερωτικού περιεχομένου από την εταιρεία μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ έχετε επιπλέον τη δυνατότητα να επιλέξετε να λαμβάνετε τέτοιο περιεχόμενο με SMS, με ταχυδρομική επιστολή ή ακόμη και τηλεφωνικά.

  Χρόνος Διατήρησης

  Εκτός και αν ορίζεται διαφορετικά, διατηρούμε τα δεδομένα που συλλέγουμε για όσο χρόνο είναι απαραίτητος προκειμένου να εκπληρώσουμε τις συμβατικές μας υποχρεώσεις απέναντί σας και να συμμορφωθούμε με τις λοιπές νόμιμες υποχρεώσεις μας, όπως για παράδειγμα τις φορολογικές, της ασφάλειας των συστημάτων μας κοκ. Εάν τυχόν πρόκειται για ευαίσθητα δεδομένα, παρότι δεν συλλέγουμε τέτοια, τα διατηρούμε σε κάθε περίπτωση για τη μικρότερη δυνατή περίοδο. Γενικά, θα κρατήσουμε τα δεδομένα σας για όσο χρόνο θα διατηρείτε συμβατική σχέση μαζί μας τόσο σε έγχαρτη, όσο και σε ηλεκτρονική μορφή και, σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο αυτή διακοπεί, θα τα κρατήσουμε για όσο χρόνο ακόμα απαιτείται μέχρι να παρέλθει ο χρόνος παραγραφής τυχόν αξιώσεων. Επίσης, θα τα διατηρήσουμε για αόριστο χρονικό διάστημα και σε περιπτώσεις που υποχρεούμαστε από το νόμο, όπως για παράδειγμα όταν σχετίζονται με κάποια διεξαγόμενη εισαγγελική έρευνα ή δικαστική διαδικασία. Αν μας έχετε παραχωρήσει τη συγκατάθεσή σας για μεγαλύτερη περίοδο διατήρησης, θα τα διατηρήσουμε σύμφωνα με τις οδηγίες σας.

  Διαβίβαση

  Γενικά θα πρέπει να λάβετε υπόψη ότι δεν διαβιβάζουμε σε κανέναν τα δεδομένα σας για διαφημιστικούς και προωθητικούς σκοπούς ή σκοπούς άλλους από τις μεταξύ μας συμβατικές σχέσεις ή για όσους έχετε δώσει συγκατάθεση, όπως και ότι ορισμένα από τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν συνδέσεις προς τρίτους χωρίς δική μας μεσολάβηση, με αποτέλεσμα η καταχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων σε αυτά τα προϊόντα να διέπονται από τις δηλώσεις προστασίας προσωπικών δεδομένων των συγκεκριμένων τρίτων και όχι από τη δική μας. Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή και παραμένουν στην εταιρεία μας, ωστόσο με τη συγκατάθεσή σας μπορεί να τα διαβιβάσουμε σε συνεργαζόμενους τρίτους, προκειμένου να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας όπως μας έχετε ζητήσει και ειδικότερα:

  (α) Μπορεί να διαβιβάσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για την ολοκλήρωση κάποιας συναλλαγής μεταξύ μας ή για την παροχή οποιουδήποτε προϊόντος ή υπηρεσίας έχετε ζητήσει από εμάς ή τρίτους συνεργάτες. Πιο ειδικά, μπορεί να διαβιβάσουμε το ονοματεπώνυμο, τη διεύθυνση, το email και το τηλέφωνό σας, κωδικό αναγνώρισης, στοιχεία προϊόντος ή συστήματος (όπως μάρκα, τύπος, σύνδεση, οδηγίες σύνδεσης, ζώνες κάλυψης, παραμετροποιήσεις κλπ), τηλέφωνα επικοινωνίας κύρια και βοηθητικά που μας έχετε χορηγήσει εσείς, σε τρίτες συνεργαζόμενες εταιρείες για την παροχή συγκεκριμένων υπηρεσιών που παρέχονται από αυτές για την εγκατάσταση ή τη λειτουργία των συστημάτων ασφαλείας σας και την επίβλεψη των χώρων σας, όπως και σε προμηθευτή/κατασκευαστή των προϊόντων μας για την υποστήριξή σας.

  (β) Επίσης, θα μοιραστούμε τα δεδομένα για τις πληρωμές σας (πχ IBAN λογαριασμών, ονοματεπώνυμα δικαιούχων κλπ) με τις τράπεζες που μας αποστέλλουν ενημερώσεις πληρωμών, αλλά και με τρίτους συνεργάτες, όπως λογιστικό γραφείο που επεξεργάζεται τα οικονομικά στοιχεία των συναλλαγών μας δεσμευόμενο από εχεμύθεια και εμπιστευτικότητα.

  (γ) Επίσης, μπορεί να διαβιβάσουμε δεδομένα σε τρίτους συνεργάτες που παρέχουν νόμιμα υποστήριξη πελατών, υποστήριξη εγκατάστασης ή άλλη τεχνική υποστήριξη. Στις παραπάνω περιπτώσεις, οι συνεργάτες πρέπει να συμμορφώνονται με τον Κανονισμό για την προστασία προσωπικών δεδομένων και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν τα προσωπικά δεδομένα που τυχόν λαμβάνουν από εμάς για οποιονδήποτε άλλο σκοπό εκτός από την εκτέλεση της λειτουργίας που αναλαμβάνουν.

  (δ) Τέλος, μπορεί να διαβιβάσουμε δεδομένα όπου και όταν αυτό απαιτείται και κατά περίπτωση στις αστυνομικές και λοιπές αρχές, για τη συμμόρφωσή μας με την ισχύουσα νομοθεσία ή για την προστασία των δικών σας, αλλά και των δικών μας δικαιωμάτων και ιδίως σε περίπτωση κακόβουλης ενέργειας σε βάρος σας ή σε βάρος μας.

  (ε) Μεταβολή Ελέγχου – Ιδιοκτησίας. Μπορεί να μοιραστούμε τα δεδομένα σας με κάποια άλλη επιχειρηματική οντότητα σε περίπτωση εξαγοράς ή συγχώνευσής μας με αυτήν. Σε τέτοια περίπτωση, θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να ακολουθηθεί η παρούσα πολιτική προστασίας από τη νέα οντότητα με απόλυτο σεβασμό στα προσωπικά σας δεδομένα. Εάν αυτά πρόκειται να χρησιμοποιηθούν για διαφορετικό σκοπό, θα εισηγηθούμε την έγκαιρη ενημέρωσή σας σχετικά με αυτό και για την άσκηση των δικαιωμάτων σας.

  Έλεγχος και Πρόσβαση

  Ως προς τον έλεγχο και την πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα, μπορείτε να τα επικαιροποιήσετε, να τα διορθώσετε, επαληθεύσετε και διαγράψετε, όποτε επιθυμείτε. Σχετικά με πολλά από τα προϊόντα μας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για αυτό και τις επιλογές που σας δίνουν οι ίδιες οι συσκευές. Μπορείτε επίσης να επιλέξτε εσείς ποια δεδομένα θα μπορούμε να συλλέξουμε από εσάς και πώς θα τα χρησιμοποιούμε. Όταν τα δεδομένα σας διατηρούνται από εμάς, έχετε πλήρη και άμεση πρόσβαση σε αυτά και θα ανταποκρινόμαστε σε αιτήματά σας για πρόσβαση ή διαγραφή το αργότερο εντός μηνός από την υποβολή του αιτήματος. Τα αιτήματά σας μπορούν να υποβάλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, sms, ταχυδρομικής επιστολής, φόρμας επικοινωνίας στον ιστότοπό μας κλπ. Για τη δική σας εξυπηρέτηση, παρακαλούμε να επικαιροποιήσετε τα δεδομένα σας όταν αλλάζουν ή είναι ανακριβή. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό από την εταιρεία μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, SMS, ταχυδρομείου ή τηλεφωνίας. Εάν λάβετε κάποιο τέτοιο μήνυμα από εμάς χωρίς να το επιθυμείτε, μπορείτε να διαγράψετε τη διεύθυνσή σας από τη λίστα παραληπτών είτε ακολουθώντας τις οδηγίες στο συγκεκριμένο μήνυμα εφόσον υπάρχουν είτε με αποστολή της επιθυμίας σας με αίτημά σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, sms, ταχυδρομικής επιστολής, φόρμας επικοινωνίας στον ιστότοπό μας κλπ. Εάν η επιλογή κατάργησης από τη λίστα δεν υφίσταται, συνήθως πρόκειται για άλλου είδους μήνυμα ή διαφορετική μέθοδο κατάργησης συνδρομής σε newsletter, με συνέπεια να πρέπει ν` ακολουθήσετε τον εκεί ενδεδειγμένο τρόπο για τη διαγραφή της ηλεκτρονικής διεύθυνσής σας. Σε κάθε περίπτωση, απευθυνθείτε στην εταιρεία μας για να σας εξυπηρετήσουμε.

  Τα δικαιώματά σας.

  Μπορείτε να ασκήσετε, κατά περίπτωση, τα εξής δικαιώματα: το δικαίωμα πρόσβασης (για να μάθετε ποια δεδομένα σας επεξεργαζόμαστε, για ποιο λόγο και τους αποδέκτες τους), διόρθωσης (για να διορθωθούν τυχόν ελλείψεις ή ανακρίβειες των δεδομένων σας), διαγραφής (δικαίωμα στη λήθη) (διαγραφή τους από τα αρχεία μας, εφόσον όμως η επεξεργασία τους δεν είναι πλέον απαραίτητη), περιορισμού της επεξεργασίας (σε περίπτωση αμφισβήτησης της ακρίβειας των δεδομένων κ.λπ.), φορητότητας (να λάβετε τα δεδομένα σας σε δομημένο και κοινώς χρησιμοποιούμενο μορφότυπο). Τα δικαιώματα αυτά ασκούνται χωρίς κόστος για σας, με την αποστολή σχετικής επιστολής, sms ή e-mail στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας μας. Εφόσον ασκήσετε οποιαδήποτε από τα δικαιώματά σας αυτά, θα λάβουμε κάθε δυνατό μέτρο για την ικανοποίηση του αιτήματός σας εντός τριάντα (30) ημερών από τη λήψη του, αφού σας ενημερώσουμε είτε για την ικανοποίησή του είτε για τους αντικειμενικούς λόγους που εμποδίζουν την ικανοποίησή του. Πέραν αυτών, μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να εναντιωθείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας για σκοπούς εμπορικούς ή διαφημιστικούς, ανακαλώντας τη συγκατάθεσή σας όποτε θελήσετε. Αν ανακαλέσετε γενικά τη συγκατάθεσή σας ωστόσο, αυτό ενδέχεται να οδηγήσει σε αδυναμία παροχής των προϊόντων και των υπηρεσιών μας προς εσάς, επειδή καμία σχετική σύμβαση δεν λειτουργεί χωρίς επεξεργασία δεδομένων του αγοραστή. Για περαιτέρω διευκρινήσεις σχετικά με τα δικαιώματά σας και για την άσκησή τους, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα παρακάτω στοιχεία μας.

  Νομική Βάση

  Η επεξεργασία των δεδομένων σας απαιτεί πάντοτε μια νομική βάση. Στις περισσότερες περιπτώσεις παροχής των προϊόντων ή των υπηρεσιών μας προς εσάς, νομική βάση αποτελεί η εκπλήρωση των συμβατικών μας υποχρεώσεων προς εσάς, για παράδειγμα για να σας παραδώσουμε προϊόντα πρέπει να μας χορηγήσετε τη διεύθυνση αποστολής και τηλέφωνο επικοινωνίας. Στις λοιπές περιπτώσεις, νομική βάση αποτελεί η συγκατάθεσή σας στην επεξεργασία των δεδομένων σας, όπως αναλύθηκε ανά περίπτωση παραπάνω. Στις περιπτώσεις που απαιτείται, νομική βάση θα είναι η συμμόρφωσή μας με νόμιμες υποχρεώσεις, όπως και η ανάγκη μας να εξυπηρετήσουμε τα ζωτικά συμφέροντά σας ή τα έννομα συμφέροντα της εταιρείας μας με σεβασμό στις θεμελιώδεις ανθρώπινες ελευθερίες και δικαιώματα. Σε πολύ ειδικές περιπτώσεις, νομική βάση θα αποτελέσει η αναγκαιότητα της επεξεργασίας για λόγους δημοσίου συμφέροντος. Η συγκατάθεσή σας μπορεί να ανακληθεί οποτεδήποτε και μόνο με την κοινοποίησή της προς εμάς όπως προαναφέρθηκε. Εμείς δεσμευόμαστε σε κάθε περίπτωση να συνεργαστούμε μαζί σας για την ειρηνική επίλυση οποιουδήποτε σχετικού ζητήματος. Ωστόσο, εάν θεωρείτε ότι δεν θα μπορέσουμε να σας ικανοποιήσουμε, έχετε πάντοτε το δικαίωμα να υποβάλλετε καταγγελία στην ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, κάνοντας χρήση και της ηλεκτρονικής φόρμας από την ιστοσελίδα της.

  Ασφάλεια

  Σημαντική ενημέρωση για εσάς και δέσμευση για εμάς αποτελεί η ασφάλεια των δεδομένων σας. Για να το πετύχουμε αυτό, εφαρμόζουμε όλα τα σύγχρονα και κατάλληλα για τους σκοπούς της επεξεργασίας τεχνικά μέτρα, όπως ενδεικτικά την κρυπτογράφηση των στοιχείων σας, αλλά και εκείνα τα οργανωτικά μέτρα που ανταποκρίνονται στη δουλειά μας και τα ελέγχουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Φροντίζουμε για τη φυσική και τεχνική ασφάλεια των πληροφοριακών μας συστημάτων και των εγκαταστάσεών μας, όπως και για τον έλεγχο προσβασιμότητας στα δεδομένα σας (είτε στους servers μας είτε στο φυσικό μας αρχείο) με σύγχρονα τεχνικά μέσα και από περιορισμένο αριθμό προσώπων που είναι ειδικά εξουσιοδοτημένα, διέπονται από περιορισμούς πρόσβασης ή/και παρέχουν εξασφαλίσεις εχεμύθειας και εμπιστευτικότητας. Οι συνεργάτες μας οφείλουν να μας δηλώνουν τη συμμόρφωσή τους με τον Κανονισμό και την παρούσα Πολιτική μας, ώστε τα δεδομένα σας να είναι ασφαλή από διαρροή, κλοπή, καταστροφή, δημόσια γνωστοποίηση, κατάχρηση, χρήση εκτός σκοπού και από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση. Επίσης, αναγκαία είναι και η δική σας συμβολή στην ασφάλεια των δεδομένων σας, καθώς πρέπει να διασφαλίζετε όχι μόνο ότι αυτά είναι σωστά, αλλά και ότι τυχόν κωδικοί και συνθηματικά είναι ασφαλή και μη διαμοιραζόμενα σε τρίτους από εσάς τους ίδιους.

  Σημείωση για τους τελικούς χρήστες

  Τα περισσότερα προϊόντα της εταιρείας μας προορίζονται για χρήση από τελικούς χρήστες συστημάτων ασφαλείας. Η χρήση αυτών μπορεί να υπόκειται σε πολιτική απορρήτου της οντότητας που χορήγησε το προϊόν στον τελικό χρήστη, εάν υπάρχει τέτοια πολιτική. Εάν η οντότητα αυτή διαχειρίζεται τη χρήση των προϊόντων της εταιρείας μας, απευθύνεστε σε αυτήν για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Τέλος, όταν χρησιμοποιείτε δυνατότητες κοινωνικής δικτύωσης τέτοιων προϊόντων, άλλοι χρήστες μπορεί να είναι σε θέση λάβουν τα δεδομένα σας και γι` αυτό πρέπει να ελέγχετε διεξοδικά τις οδηγίες χρήσης τους και τις σχετικές τεκμηριώσεις.

  Παιδιά ως υποκείμενα δεδομένων

  Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας δεν παρέχονται και δεν προορίζονται για παιδιά κάτω των 16 ετών. Ως εκ τούτου, δεν έχουμε γνώση συλλογής και επεξεργασίας δεδομένων από τέτοιες κατηγορίες υποκειμένων, εκτός και εάν μας έχει παρέχει ρητή και έγγραφη συγκατάθεση προς τούτο ο νόμιμος κηδεμόνας τους.

  Αλλαγές στη Δήλωση

  Η παρούσα Δήλωση αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των Όρων Πωλήσεων και Παροχής Υπηρεσιών της εταιρείας μας και ενδέχεται να υποστεί αλλαγές και επικαιροποιήσεις, για τις οποίες θα σας ειδοποιούμε είτε δημοσιεύοντάς την σε εμφανές σημείο της ιστοσελίδας μας είτε αποστέλλοντάς σας απευθείας ειδοποίηση. Σε κάθε περίπτωση, η μεταβολή της Δήλωσης θα προκύπτει από την ημερομηνία "ισχύος" που τίθεται στο τέλος της.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Για οποιοδήποτε θέμα αφορά την επεξεργασία των δεδομένων σας μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνά μας 210- 2025705 και στο info@keeper.gr.

  Τρέχουσα Δήλωση Προστασίας (σε μορφή PDF) Keeper Hellas

  Ισχύς: Μάιος 2018