Close
ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    Filters
    Προτιμήσεις
    Αναζήτηση

    Σας καλωσορίζουμε στο Νέο μας Ηλεκτρονικό Κατάστημα

    Σας καλωσορίζουμε στο Νέο μας Ηλεκτρονικό Κατάστημα

    Αγαπητοί Συνεργάτες,

    Τον Απρίλιο του 2018 με μεγάλη μας χαρά σας καλωσορίζουμε στο νέο μας website με πολλές καινοτομίες, που θα τις βρείτε πολύ χρηστικές και θα τις υιοθετήσετε ως ένα σημαντικό εργαλείο της καθημερινότητάς σας.

    Το νέο μας website θα έχει χαρακτηριστικά B2B Online Shop, όπου κατόπιν εγκρίσεως από τον αρμόδιο της KEEPER, κι αφού κάνετε login με τα στοιχεία σας, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε έναν κόσμο πλούσιας πληροφορίας και υπηρεσιών.

    Φυσικά, και το website μας, πιστό στη νοοτροπία της KEEPER, διαρκώς θα βελτιώνεται και θα μεταλλάσσεται ώστε να γίνεται κάθε μέρα και καλύτερο, για εσάς. Έχουμε ήδη πολλά στο μυαλό μας με τα περισσότερα να είναι ήδη προγραμματισμένα προς υλοποίηση. Έτσι, εσείς σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα βιώσετε την εξέλιξη του, οπότε μέσα σε λίγους μήνες το τότε website με το σημερινό, θα απέχουν πολύ.

    Το website είναι ένας ζωντανός οργανισμός, με τεράστιες δυνατότητες παραμετροποίησης και προσαρμογής. Αν και το τρέχον website σχεδιάστηκε βασίζομενο σε πολλές από τις προτάσεις σας, εν τούτοις, τώρα που λειτουργεί είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς να μας στείλετε, ό,τι πληροφορία θεωρείτε εσείς σημαντική, ώστε κι αυτήν να την ενσωματώσουμε στις λειτουργίες μας.

    Όπως γνωρίζετε, είναι στόχος μας να στηρίζουμε τους συνεργάτες μας με κάθε δυνατό τρόπο, να επενδύουμε χρήμα και χρόνο για να προσφέρουμε σε εσάς πρώτοι καινοτόμα και χρηστικά εργαλεία & υπηρεσίες. Εργαλεία & Υπηρεσίες που επιτρέπουν σε εσάς να είστε εστιασμένοι στο δικό σας επιχειρείν και να εξελίσσετε τις εταιρίες σας ξέγνοιαστοι!

    Ευχαριστούμε για την στήριξη σας τόσα χρόνια και για την εκτίμηση που δείχνετε στις προσπαθείες μας!

    Ευχαριστούμε όλα τα Μέλη και η Διοίκηση της KEEPER Group , που μας έχετε αγκαλιάσει και μας στηρίζετε !

     

    Σας υποσχόμαστε πως τα καλύτερα έρχονται και θα είμαστε διαρκώς μαζί σας !

     

    Η Διοίκηση της KEEPER Group

    Οικογένεια Βουκάλη